Comunicat resolució crema foto del rei

929344

Esta setmana ha sigut absolt el company acusat d’un presumpte delicte contra la corona espanyola (per uns fets ocorreguts el dia 2 de juny del 2014 a Tarragona, el dia de l’abdicació del rei Joan Carles I.). Com ell, els altres companys tarragonins que estaven acusats del mateix fet, també han estat absolts.

El 17 de novembre del 2014, el jove ebrenc va ser citat a declarar als jutjats de Tortosa. El jove va negar ser l’autor dels fets dels quals se l’acusava (cremar una fotografia de l’actual rei Felip VI). Després de les declaracions, el jutge finalment ha tancat el cas per falta d’indicis de delicte de les fotos de l’expedient dels Mossos d’Esquadra.

Així doncs, la imputació del delicte contra les injúries a la Corona ha quedat arxivat i no caldrà anar a declarar a l’Audiència Nacional de Madrid. Per contra, els companys maresmencs que sí que van estar citats el passat mes d’octubre a l’Audiència, van ser sancionats amb 900€.

Des del Grup de suport contra la repressió de les Terres de l’Ebre ens alegrem de l’arxivament del cas i volem denunciar el fet de que les diferents opinions polítiques i actes de lliure expressió siguen perseguides i jutjades.

ALS PAÏSOS CATALANS NO TENIM REI! PROU REPRESSIÓ A LES QUE LLUITEN!

Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l’Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s