Comunicat de suport amb les encausades per l’efecte Can Vies

Des del Grup de Suport contra la repressió de les Terres de l’Ebre volem manifestar el nostre suport a les encausades per l’efecte Can Vies.

No entenem que s’hagen conegut les sentències per la premsa, abans no hagen arribat ni a mans de les advocades de la defensa; no entenem que s’hagen publicat les dades personals de les encausades.Una manera de fer que interpretem com una falta de respecte tant a les encausades, als familiars, les advocades com al moviment de suport que ha generat l’efecte Can Vies.
Tampoc no entenem que la paraula de la policia siga paraula de déu, i no haja de ser contrastada amb proves, ni que la paraula de les encausades i dels testimonis de la defensa siga ignorada i menyspreada de manera sistemàtica. Una manera de fer més aviat pròpia d’un estat policial que no pas d’un estat suposadament democràtic.

Malauradament tot això ens recorda massa la impunitat i l’abús de poder que s’ha donat a conèixer àmpliament a la ciutadania amb la recent emissió per TV3 del documental “Ciutat Morta”, el qual ha generat una gran indignació i commoció social. Precisament avui, 4 de febrer, hi ha convocada una manifestació tant de suport a les condemnades i víctimes del cas 4F, com per demanar la reobertura del cas, a la qual ens hi adherim.

La solidaritat, la nostra millor arma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s