Anotació
Dues persones detingudes i maltractades pels Mossos a Tortosa
 
Poc abans de les 19,00 hores els mossos d’esquadra han detingut de manera violenta i desproporcionada un jove, militant d’Arran i del Casal Panxampla, i un home gran i jubiltat, activista de la PDE i de la PAH. En aquest moments nombroses persones estan acudint davant la seu dels mossos d’esquadra a Tortosa.
 
A les 19.00 hores el conseller de Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, havia d’ignaugurar, al Museu de Tortosa, l’exposició dels Bombardejos feixistes a Tortosa.
Poc abans de les 19,00 hores els mossos han començat a impedir el pas a moltes persones que volien manifestar el seu rebuig a les polítiques socials del govern Mas. En aquest moments les persones que han vist impedit el seu accés al museu han demanat explicacions i la presència d’un representant polític que justifiqués l’absència de llibertat d’expressió. Pocs minuts després, els mossos han canvit d’actitud obligant la ciutadania a marxar a la vorera d’enfront i han detingut a les dues persones.
 
Des del Col·lectiu de suport contra la respressió de les Terres de l’Ebre “volem denunciar la innecessària i desproporicionada actuació dels mossos d’esquadra”. Així com la “poca professionalitat en la seua actitud”. La funció d’una policia hauria de ser previndre i evitar els conflictes i no generar-los, i avui amb la seua actuació una vegada més han demostrat que no respecten els valors democràtics.
 
Davant d’aquest injusta detenció nombroses persones estan concentrant-se davant la seu dels Mossos a Tortosa, i des del Grup de Suport ens sumen a aquesta convocatòria.
 
Tampoc podem deixar de criticar l’actitud d’un govern que parla del dret a decidir, i de la importància de respectar la veu dels ciutadans en una democràcia, però que no respecta la discrepància ni la legitima crítica a les polítiques “socials” d’aquest govern.
 
El Col·lectiu de suport vol manifestar la seua solidaritat amb la família dels dos detinguts i la determinació de seguir lluitant contra les polítiques més antisocials de la democràcia.
 
LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA, ENS FA MÉS FORTES.
LA SOLIDARITAT LA NOSTRA MILLOR ARMA.
 ImagenImagenImagen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s