Dissabte 8 de juny a Tortosa. Jornada contra la repressió

La solidaritat, la nostra millor arma.

Des del Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l’Ebre hem organitzat una jornada antirepressiva a Tortosa, al Parc Teodor Gonzàlez. Com ja venim anunciant fa dies, serà el dissabte 8 de juny. Des de les set de la tarda fins la matinada tindrem l’oportunitat de participar en diferents actes que,  bé des d’un àmbit de formació i debat,  bé des des d’un altre de més lúdic i festiu, pretenen els mateixos objectius. Formar-nos,   informar i donar a conèixer  la repressió que patim els col·lectius  que d’una manera o altra estem denunciant la situació que vivim, i alhora sensibilitzar i donar l’oportunitat a la població a solidaritzar-nos-hi.

El programa de la jornada és el següent:

19:00h. A la Nau.  Xxarrada-debat: “La lluita contra la il·legalitat del poder” amb  Eva Pous, advocada d’Alerta Solidària , Organització Antirepressiva de l’Esquerra Independentista,  Gerard Pisarello , professor de dret constitucional de la Universitat de Barcelona i  Jaume Asens ,   advocat i vocal de la Comissió de Defensa del Col.legi d’Advocats de Barcelona.  Tots dos integren, a més, l’ Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC) i el Grup de Recerca sobre l’ Exclusió i Control Social (GRECS), i  són autors del llibre “No hi ha dret (s)” (Editorial Icaria, 2012). Més informació.

21:30h. Sopar Solidari. Preu: 8€. Podeu fer les vostres reserves enviant un correu a suportrepressioebre@gmail.com

23:30h. Concert Antirepressiu, amb Natural Band , Ni Puta Idea  i Just For Fuck.

Al final de la jornada farem la rifa antirepressiva de les quatre obres que han cedit Antònia Ripoll, Núria  Àrias, Joan Panisello i Assumpta Arasa a favor del Grup de Supor tcontra la Repressió a les Terres de l’Ebre.

Tots els beneficis econòmics de la jornada, sopar, barra del concert i rifa, seran destinats a les despeses  que ens ocasiona  la repressió (multes, defensa jurídica..).

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s