Concentració de rebuig a Felip Puig en la seua visita a Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra impedixen l’entrada a la Fira  de Tortosa a les persones que han participat a la concentració.

Esta tarda  s’ha dut a terme una concentració per manifestar el rebuig al conseller Felip Puig que ha vingut a Tortosa a inaugurar l’ExpoEbre 2013, la 69a Fira de les Terres de l’Ebre.  No ens en sobren de raons per declarar-lo persona non grata a les Terres de l’Ebre.
Felip Puig, actual Conseller d’Ocupació i Empresa i Conseller de Medi Ambient en la legislatura en què CIU defensava aferrrissadament el transvasament de l’Ebre. Felip Puig, Conseller d’Interior en la passada legislatura,  responsable de la forta política repressiva i de càstig a la dissidència i als moviments socials.  Felip Puig,  conseller  dels diferents governs de CIU que estan aplicant la política de retallades en sanitat, educació, serveis socials… Felip Puig, Conseller del tranvasament,  conseller de les porres, conseller de les retallades i de les bales de goma…  Tot i així,  Ferran Bel,  alcalde de Tortosa,  l’ha convidat i l’ha rebut,  com la majoria del consistori,  amb tots els honors.

Un cop Felip Puig ha entrat al recinte firal s’ha donat per acabada la concentració.  I llavors ens ha arribat la sorpresa  (no sé ni com ens sorprenem  encara!). Un fort desplegament de  Mossos d’Esquadra ha impedit l’entrada a la Fira a les persones que han participat en  la concentració i que volien acabar de passar la tarda visitant la Fira, com han fet avui,  segur, centenars  de persones! No sabíem que la Fira de Tortosa tingués reservat el dret d’admissió,  i menys encara que el motiu per no admetre’t siga haver exercit un dret democràtic.  Sense comentaris.

Imatge

Imatge

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s