ANDREU LLIURE DESPRÉS DE 24 DIES PRIVAT DE LLIBERTAT

El grup de suport vol agrair les nombroses mostres de solidaritat rebudes durant aquests 24 dies. Un agraïment que també fa Andreu, que necessitarà uns dies per a descansar.
El proper divendres 29 de juny es farà un concert solidari amb 13 grups de música i 7 d’animació.
El dimarts 26 de juny, el Grup de Suport ha ha realitzat una roda de premsa per tal de valorar l’alliberament d’Andreu i explicar els propers actes organitzats. Els portaveus han explicat que “Andreu vol donar les gràcies a totes les persones i entitats que han mostrat la seua solidaritat amb la meua família i el grup de suport, una vegada més hem demostrat que gràcies a la solidaritat es pot fer front a situacions tant dures de repressió com les que s’han viscut aquests dies”. També han agraït “als mitjans ebrencs per la proximitat i sensibilitat amb la que han tractat l’assumpte”. “Una mostra més de la necessitat i importància de lluitar per mantenir vius els mitjans de comunicació ebrencs”.Al mateix temps, Albert, portaveu del grup ha aclarit que “Andreu està bé, enfortit per les nombroses mostres de suport que ha rebut, però no està aquí perquè necessitarà un temps per assimilar tot el que ha passat”. I també “perquè la universitat li ha ampliat el termini per presentar el projecte final de carrera, i necessita tot el temps del món per acabar-lo”.
Des del grup de suport s’ha destacat que “ni podem ni volem oblidar que Andreu ha estat privat de llibertat durant 24 dies per una aplicació desmesurada de la llei”, una aplicació que “respon a objectius polítics”. Només així podem entendre que “després d’estar en presó preventiva, el jutjat declarés la llibertat sense fiança. Si tan perillós era Andreu que calia presó preventiva, per què ha sortit sense haver de respondre amb cap fiança?”. El senyor Millet per robar milions d’euros va estar 13 dies a presó, Andreu ha estat 24 dies, “on és la justícia d’aquest país?”.
El grup de suport també ha mantingut ferm el compromís d’Andreu i dels col·lectius on milita “de seguir lluitant contra la política de retallades i denunciant la política repressiva del conseller d’interior”.
També s’ha anunciat el concert de SOLIDARITAT AMB ANDREU, que es farà el proper divendres 29 de juny a l’aparcament de l’auditori i on actuaran 13 grups de música i 7 d’animació, tots del territori “una demostració de la força de la solidaritat i que hem superat la voluntat de criminalitzar la lluita contra les retallades i la reforma laboral”. El concert destinat a demanar la llibertat d’Andreu s’enfocarà ara a “celebrar la llibertat d’Andreu però també a recordar que hi ha molts Andreus que cada dia pateixen repressió per defensar una societat millor”.
Des del grup de suport s’ha destacat que la propera setmana realitzaran una assemblea per valorar tot el que ha passat fins ara i decidir el full de ruta, perquè no podem oblidar que queda un judici i que la justícia no és gratuïta.

One response to “ANDREU LLIURE DESPRÉS DE 24 DIES PRIVAT DE LLIBERTAT

  1. GORA CATALUNYA LLIURE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s